Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mystic44
SuperVIP - możesz zdobyć poleconych, za każdego surfpasa danego w "tą opcję" szansa się zwiększa. po zainwestowaniu 2 kodów, zdobyłem 3 poleconych. 1 z nich jest aktywny i zdobył dla mnie aż 7 dodatkowych poleconych.
SuperSponsor - Daje cię na listę i otrzymujesz punkty od wszystkich użytkowników którzy mają włączony banner. najczęściej dostajesz 6k-11k pk.
Ja osobiście wolę SponsorVip, opłaca się bardziej
Pozdrawiam
Zapraszam wszystkich użytkowników do zapoznania się z TYM TEMATEM
(16-02-2012 18:01)Bruku napisał(a): Mystic44
SuperVIP - możesz zdobyć poleconych, za każdego surfpasa danego w "tą opcję" szansa się zwiększa. po zainwestowaniu 2 kodów, zdobyłem 3 poleconych. 1 z nich jest aktywny i zdobył dla mnie aż 7 dodatkowych poleconych.
SuperSponsor - Daje cię na listę i otrzymujesz punkty od wszystkich użytkowników którzy mają włączony banner. najczęściej dostajesz 6k-11k pk.
Ja osobiście wolę SponsorVip, opłaca się bardziej
Pozdrawiam