Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cytat:Napisz do admina na pw. Umieści Cię na liście szybkich wypłat, czyli tych, którzy w pierwszej kolejności muszą dostać swoje wypłaty.
Ja zleciłem wypłatę 25 lipca i jeszcze jej nie dostałem.A na tej tej liście do niby szybkich wypłat to jestem od 5 listopada.Nie polecam tej firmy, jak dostanę wypłatę,choc juz nie bardzo wiezrę ,że wypłacą to dam znać.
No więc w co teraz zainwestować?? Na razie zainwestowałem w kingsclicker.com (ale dzisiaj mnie zdziwiła że jest tylko jedna reklama, na razie już dostałem jedną wypłatę :-D )
Wiem, że pewnie dostanę złotą łopatę za odkopanie tematu ale jestem ciekawe czy na ten moment jest jakiś program, w który warto zainwestować czy poniższy cytat jest nadal aktualny?
(16-01-2009 18:24)ReXXX napisał(a): W który bux warto zainwestować? ;-)