Podsumowanie maja
Zlecenia: 850 zł
Wykonane 3 zlecenia, zajęło mi to może razem ze 5 h. Więcej zleceń jakoś nie mogłem nałapać.
Sprzedaż: 106 zł
Sprzedałem kilka rzeczy w czerwcu poświecę na to więcej czasu, żeby znowu ponad 500 zł z tego było. Jeśli chodzi o czas no to może z 1h na poczcie łącznie spędziłem wysyłając paczki.
Uprawa:
Zerwałem już 123 rzodkiewki, gdzieś połowę. Pory rosną nie wiem jest ich koło 11-12. Papryka strasznie powoli rośnie w domu na oknie rosła szybciej zdecydowanie. Pomidory też wolno rosną i też jest ich mniej niż oczekiwałem bo ze 5-6 gałązek to okazało się jakieś badyle xD Koperek rośnie powoli, sałatę już w czerwcu lipcu będzie można jeść, szczypiorek powoli też rośnie, słoneczników naliczyłem 11, cukinia też już wyszła, ale za to ogórków nie widzę, najwyżej jeszcze zasadzę ale w doniczkach i potem się przesadzi. Zasadziłem jeszcze pomidory koktajlowe żółte oraz czarne po około 12 sztuk, bakłażan 9 sztuk, i owoce goi 2 sztuki na razie czekam aż urosną. Tunelu foliowego jeszcze nie skończyłem bo pada ciągle przez ponad tydzień. Jeśli chodzi o czas poświęcony to tutaj najwięcej czasu włożyłem pewnie jakieś 10-20 h łącznie. Głownie podlewanie w cieplejsze dni się schodzi ale to można jeszcze zautomatyzować co będę robił w następnym roku.
Własne projekty:
Na razie porzuciłem stronę informacyjną i stronę z memami, ale może jeszcze z memami będę robił jak będzie się nudzić za bardzo to porobię kilka botów do for internetowych.
Fireads: 75 zł
Wpadło z refa ale teraz mam (- 60 zł) i wypadało by to jakoś odrobić chociaż do zera xD Coś tam próbowałem ale bana na yt na kanał dostałem tylko :O pokombinuję z płatną reklamą i botami do spamu
Kryptowaluty: 875 zł
W tym miesiącu to właśnie trading kryptowalut przyniósł mi najwięcej pieniędzy. Zrealizowałem zysk z 0x w którego inwestowałem chyba od listopada i pół roku później zrobiłem prawie 100%. Mogło być 120% ale nie trafiłem na górkę. Aktualnie mi zostało.
Razem w maju: 1946 zł
Nie jest źle.
Plany na czerwiec:
- Dalej zwiększyć sprzedaż żeby na czysto z 500 zł wpadło
- Dalej zlecenia będę robił, też bardziej się skupię trochę na tym
- Dalej uprawa (skończyć tunel foliowy, porobić takie większe donice no i podlewać)
- Dalej będę inwestował w
kryptowaluty na razie czekam na 0x poniżej 0,29-0,30$ oraz augur poniżej 10$, ewentualnie dokupię tą którą mam od lutego.