Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Olszi zarabia » O zarabianiu i gospodarowaniu pieniędzmi

Autor Wiadomość
RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D
Sprawdź:
Ostatnio kompletny brak czasu na prowadzenie dziennika i też kiepsko z czasem na zarabianie przez neta. Poświęcam zaledwie 30 min na to.

Za tamten miesiąc udało się zarobić 424zł.
Niestety ujeb.. egzamin praktyczny po raz drugi xD

Ucieszył mnie e-mail w ostatnich dniach z programu partnerskiego Ebrokerpatner.
To moje pierwsze pieniądze i od razu ładne 350zł zarobione na programie partnerskim Smile

Cieszy też ponad 10 tyś wyświetleń dziennika. Miło, że ktoś go odwiedza. Smile

[Obrazek: b704d594ec22.jpg]

[Obrazek: 36.png]
Glosy: B_Y_K_U (+1), twardy (+1), Fox90 (+1)
Prawko zdane! Big Grin

Glosy: jigorex (+1)
(23-12-2016 08:06)Olszi napisał(a):  Prawko zdane! Big Grin
Gratulacje Huh
Ja jak prawko zdałem to nie mogłem uwierzyć do momentu dostania plastiku Big Grin
Gratki :3 czekamy teraz na zdjecia zakupionego lanosa Tongue

DUMNY CZŁONEK ZARABIAM.COM
(23-12-2016 10:42)dazy19 napisał(a):  Gratki :3 czekamy teraz na zdjecia zakupionego lanosa Tongue

Myślę, że może być coś ciut lepszego Smile

Gratki za zdanie prawka Big Grin Mógłbyś napisać coś więcej o tym programie ebroker partner? Tongue

Zgarniaj cashback przez jedną prostą aplikacje
Brawo za prawko, lanos to mimo wszystko tanie dobre auto. Brat kupił za 3 klocki lanoska i jeździ już prawie 4 rok, nawet się nie psuje - i to był już w gazie Big Grin
Gratuluję wytrwałości i zdanego prawka. A jeśli chodzi o auto to i ja od siebie coś zaproponuje Wink
Za podobne pieniądze kupisz Astra II HB to taki lanos ale w o wiele ładniejszym wykonaniu. Ładna buda a części w razie czego za te same pieniądze.
Na nowy rok, życzę jeszcze większych dniówek.
(30-12-2016 16:06)Nupek369 napisał(a):  Gratki za zdanie prawka Big Grin Mógłbyś napisać coś więcej o tym programie ebroker partner? Tongue

Dzięki Wink
Program Partnerski.Promujesz zakładanie kont bankowych, brania szybkich pożyczek itd itp

(01-01-2017 12:05)Senior napisał(a):  Gratuluję wytrwałości i zdanego prawka. A jeśli chodzi o auto to i ja od siebie coś zaproponuje Wink
Za podobne pieniądze kupisz Astra II HB to taki lanos ale w o wiele ładniejszym wykonaniu. Ładna buda a części w razie czego za te same pieniądze.
Na nowy rok, życzę jeszcze większych dniówek.

Ten Opel to też jedna z opcji, którą biorę pod uwagę Wink

Oby tak dalej, od siebie mogę polecić Astre II 1,7 na dieslowskim silniku isuzu. Za 4-5tys kupisz kompletną i bardzo wygodną wersję opla <3

Powodzenia Smile
Odpowiedz