Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: MyAdStory - 200% ROI wypłata do 500$ dziennie !!!
Są jakieś ataki DDoS więc mogą być problemy z dostępnością strony. Niedługo przenosiny na lepszy serwer i... wprowadzenie własnego skryptu! Z doświadczenia wiem, że jak program implementuje custom skrypt to zwykle wzrasta zainteresowanie i następuje szybki wzrost, więc myślę że jeszcze warto dołączyć na tym etapie
Od teraz aby moc wyplacac z My Ad Story będziemy musieli jednorazowo wykupić subskrybcję za $10. Otrzymamy za to kartę VIP do My Five Pay i będziemy mogli kupić jakąś usługę/produkt. Ma to na celu rozwinięcie My Five Pay i zwiększenie zewnętrznych przychodów z tej platformy.
Po prostu zapłacisz te $10 i będziesz mógł je wykorzystać na zakupy w MyFivePay, przynajmniej ja tak zrozumiałem.
MyFivePay to w sumie to samo co Fiverr, możesz kupić różne usługi, od wykonania banerów reklamowych po intro do filmów.