Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
dzejki, na pewno są jeszcze jakies pytania.. ale nie bede ci truł. kombinuje sam. Teraz zaczynam praktyki od poniedziałku więc myślę, że będe miał więcej czasu to i sobie kont na stukam ogarnę sposób na linki potem spróbuje zainwestowac w apkie i zobaczymy może to jakoś ruszy. Sylwester za pasem więc trzeba na jakies frajerwerki zbierać 2
Dnióweczka ładna jak na pracę którą zrobiłem Większość czasu poświęcam małemu potworkowi żeby nauczyła się wreszcie susiać na dworze
Dzisiaj w planach mam iść do pracy na kilka godzin, wrócić do Nami a potem odblokować konta na fb bo niestety ostatnio mało czasu było żeby to zrobić
Podsumowanie 2 dni z powodu braku czasu Tak ciężko pogodzić pracę, siłownię, dziewczynę, pieska z zarabianiem w internecie
Ostatnio się zastanawiałem czy kiedykolwiek moja nisza się wypali i doszedłem do wniosku że może za rok albo dwa
Wpisy będę teraz dodawał co 2/3 dni
Sobota i niedziela wolna od pracy więc trzeba by się rozejrzeć za jakąś niszą którą można zautomatyzować
Zarobione w tym miesiącu: 1253/3000zł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2015 06:27 przez dzejkobs.)
Wczorajszy dzień uważam za słaby.. Do godziny 10 miałem zarobione już +50zł więc liczyłem że dnióweczka będzie pokaźna
Dzisiaj tylko z rana trochę pospamuje ponieważ jadę do rodziny pokazać psiaka
Cel wydaję się do osiągnięcia
Zarobione w tym miesiącu: 1354/3000zł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-11-2015 07:02 przez dzejkobs.)