Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dzejkobs - Zmotywowany leń » Droga do spełnienia marzeń !

Autor Wiadomość
RE: Dzejkobs - Zmotywowany leń
Sprawdź:
dzejki, na pewno są jeszcze jakies pytania.. ale nie bede ci truł. kombinuje sam. Teraz zaczynam praktyki od poniedziałku więc myślę, że będe miał więcej czasu to i sobie kont na stukam ogarnę sposób na linki potem spróbuje zainwestowac w apkie i zobaczymy może to jakoś ruszy. Sylwester za pasem więc trzeba na jakies frajerwerki zbierać Jerk2
przejrzałem kilka stron dziennika i gratuluję dniówek, oby szło tak dalej Tongue będę zaglądał Wink
Glosy: dzejkobs (+1)
Dzień 10.11.2015:

Zarobiłem: 143,00 zł Huh
[Obrazek: 1.jpg]

Dnióweczka ładna jak na pracę którą zrobiłem Wink Większość czasu poświęcam małemu potworkowi żeby nauczyła się wreszcie susiać na dworze Rolleyes
Dzisiaj w planach mam iść do pracy na kilka godzin, wrócić do Nami a potem odblokować konta na fb bo niestety ostatnio mało czasu było żeby to zrobićWink

A tutaj sprawczyni całego zamieszania Heart
[Obrazek: 2.jpg]

Zarobione w tym miesiącu:
1070/3000zł
Glosy: JustinTime (+1)
Ból dupy! Buuu. Ładnie. Ją się nie mogę doczekać. Aż wkoncu dotre do tych dniowek;p

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Dzień 12 i 13.11.2015:

Zarobiłem: 183,00 zł Huh

Podsumowanie 2 dni z powodu braku czasu 4 Tak ciężko pogodzić pracę, siłownię, dziewczynę, pieska z zarabianiem w internecie Rolleyes
Ostatnio się zastanawiałem czy kiedykolwiek moja nisza się wypali i doszedłem do wniosku że może za rok albo dwa impreza
Wpisy będę teraz dodawał co 2/3 dni Wink
Sobota i niedziela wolna od pracy więc trzeba by się rozejrzeć za jakąś niszą którą można zautomatyzowaćWink

1253/3000zł
Dzejkobs - Zmotywowany leń
Ładnie! Gratki Smile

Napisane z TapTalka za pomocą iPhone.
Glosy: dzejkobs (+1)
Dzień 14.11.2015:

Zarobiłem: 101,00 zł Huh

Wczorajszy dzień uważam za słaby.. Do godziny 10 miałem zarobione już +50zł więc liczyłem że dnióweczka będzie pokaźna facepalm
Dzisiaj tylko z rana trochę pospamuje ponieważ jadę do rodziny pokazać psiaka Tongue

Cel wydaję się do osiągnięcia impreza

1354/3000zł
gdzie posty?!
Coś tu cicho, może nisza sie wypaliła albo psiaczek przegryzł kabel od internetu Jerk2 czekamy na aktualizacje
Śledzę tamat i jest pod wrażeniem Smile ważne aby mieć cel to połowa sukcesu
Odpowiedz