Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
bekowapl napisał(a):Ja na wypłate czekam ponad miesiąc, z tego co wiem, Treesub ma na wypłate 30 dni.Gdzie moge ich zgłosić w takim razie za niewywiązanie się z umowy?
Nie dostałeś wypłaty ponieważ niewywiązałes sie z umowy wypełnienia wszystkich danych, ktore obowiązują w regulaminie Treesub.pl, ktore pozwalalaja nam prawidłowo wypłacić należne środki + dodatkowo poinformowaliśmy Cie o tym droga mailowa
W razie pytań lub niejasności prosimy o kontakt na [email protected]
KKamil897 napisał(a):Co otrzymam w zamian za zgłoszenie poważnego błędu na stronie? Strona jest robiona przez idiotę albo piętnastoletniego admina strony po 3 dniowym kursie.
Prosimy o zgłoszenie na [email protected] w skali błędu napewno rozpatrzymy jakaś nagrodę
KKamil897 napisał(a):Co otrzymam w zamian za zgłoszenie poważnego błędu na stronie? Strona jest robiona przez idiotę albo piętnastoletniego admina strony po 3 dniowym kursie.
Prosimy o zgłoszenie na [email protected] w skali błędu napewno rozpatrzymy jakaś nagrodę
U was też słabo z konwersją od nowego roku czy tylko u mnie tak? :/ na 50 wejść 0 leadów ludzie mi piszą ,że wpisują pin na stronie i wyświetla im się ,że podali zły pin i wkonują ofertę po 5 razy ://///