Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem!

Autor Wiadomość
RE: FireCash v3 - REWOLUCJA !!!
Sprawdź:
Dokładnie, automat to jest nic nie robienie Wink Zmieniaj wartość pobrać przy wrzucaniu plików i nie będzie dodatkowej roboty.
Dokładnie tak robię aczkolwiek myślałem, że trzeba to też robić co jakiś czas by te ''pobrania'' zwiększać i zachęcać tym bardziej. Aczkolwiek troszkę też podejrzana jest liczba pobrań np. 46875216 więc ew. zwiększać ale nie do przesady.
Żeby na automacie nic nie robić, to najpierw musisz zrobić coś. Automat to nie jest jakiś sposób na zarabianie jak twierdzi o dziwo spora liczba osób. To tylko określenie, które się przyjęło, a używa się go wtedy, kiedy np. cały listopad pracujesz, promujesz etc. i powiedzmy zarabiasz 100$, następnie w grudniu nie robisz kompletnie nic, a i tak zarabiasz 50$ dzięki pracy z listopada. Taki zarobek z grudnia jest nazywany automatem.
Glosy: cokieee (+1)
Ok rozumiem, dzięki za wyjaśnienie. Smile
Mam pare pytań:
1. Czy jeśli mam polskiego PP i wypłace na niego np. 100$ to przyjdzie w dolarach czy złotówkach?
2. Ile się czeka na wypłate?
3. Jak będę chciał wypłacić w złotówkach to podaje pieniądze w złotówkach czy $ i tak czy siak przychodzi w PLN?
4. Gdzie jest opcja szybkiej wypłaty bo nigdzie nie widzę?

Z góry dzięki. Wink
(30-11-2014 05:32)ErgePL napisał(a):  Mam pare pytań:
1. Czy jeśli mam polskiego PP i wypłace na niego np. 100$ to przyjdzie w dolarach czy złotówkach?
2. Ile się czeka na wypłate?
3. Jak będę chciał wypłacić w złotówkach to podaje pieniądze w złotówkach czy $ i tak czy siak przychodzi w PLN?
4. Gdzie jest opcja szybkiej wypłaty bo nigdzie nie widzę?

Z góry dzięki. Wink

1) wszystko zależy jak zlecisz. W panelu macie możliwość wyboru waluty, w ktorej chcecie przyjąć pieniądze (PLN, USD, EUR)
2) Wypłaty są realizowane na bieżąco. Zlecone 1.12 dojdą Wam do 5.12 (konta VIP)
3) w panelu podajesz wtedy PLN, bo to waluta, w ktorej chcecie pieniądze dostać. W fc zawsze zlecane są pieniądze w usd.
4) na razie ręcznie należy pisać do Artura. Niedługo będzie automat.
Glosy: ErgePL (+1)
A ok, a VIPa mam to na święta będzie. Smile
ej są też zagraniczne programy? :O
Dołączam się do pytania o zagranicze ? Smile
W FireCash mamy oferty na cały świat. Ale Wam pewnie chodzi o FireSub tylko działy się pomyliły, tam programy są tylko na Polskę.
Odpowiedz