Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja nie potrzebuję na siłę refów, taka propozycja nie padła z mojej strony, nie daję poradników. Gdybym zdecydował się na sprzedaż poradnika, jego cena byłaby zaporowa... Na SHORTE zarabiam dużo, ale nie ukrywam, że do zadawalających zarobków dochodziłem 1.5 roku. Dlatego hasło - daj poradnik za refa, jest co najmniej nie na miejscu. Owszem, mogę udzielić paru wskazówek jednej, czy dwóm osobom po rejestracji z refa - to wszystko. Ostatnio mój "polecony", który zapewniał, że zrobi wszystko jeśli wezmę go pod opiekę - zrobił NIC! Nie skrócił samodzielnie ani jednego linku, tylko cały czas domagał się gotowego schematu działania... Nie tędy droga, to nie wyda... Tylko ciężka, systematyczna praca jest drogą do sukcesu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2015 17:50 przez kalutor.)