Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam mam pytanie kiedys sie bawiłem na spamowanie z linkami z shorte ale po jakims czasie przestałem lecz teraz chce wrócić, i mam pytanie czy idzie jakoś zrobić aby połaczyć shorte z bv.vc ? aby 1 link jakby byl zaliczany pod to i to?
Czy można promować tak:
Link shorte > Link adfly
Link adfly > Link shorte
Promowałem tak trochę i bana nie było, a widzę ludzie na forum piszą że jest za to ban.
Kiedyś o to pytałem. Jeden i drugi serwis mówi, że można pod warunkiem, że oni są jako pierwsi po kliknięciu w link ;] Odpowiedź z shorte była taka trochę niejasna, nie pamiętam dokładnie i niestety nie mam już tego maila. Odpowiedzieli, że w "szczególnych przypadkach" można tak zrobić - ale czym są owe "szczególne przypadki" niestety nie wiem.
Podsumowując :
1) adfly pod shorte być nie może
2) shorte pod adfly może, ale tylko w szczególnych przypadkach - czymkolwiek one są