Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! » Bezpieczny, stabilny serwis z gwarancją wypłat.

Autor Wiadomość
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
Sprawdź:
batman
M3DINNER
A ja polecam M3D1NNER. Bazową stawkę mam 11.34 zł, a dniówki można podglądnąć w galerii na forum Smile

Karewer, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2015.
Glosy: MartinS (+1)
szukam osoby która pomogła by mi w zarabianiu w zamian oferuję część zarobków
Mam dziwne pytanieRolleyes.
Otóż utworzyłem z odpowiednimi ustawieniami ofertę z subsms w domenie wpisz-to.pl. Nie wygenerowała ona jeszcze żadnego leada, ale chciałbym ją wyedytować aby dodać nowy link po aktywacji. W którym miejscu w panelu znajdę właśnie tą konkretną ofertę abym mógł ją wyedytować? Czy muszę tworzyć całą od nowa?

Edit: Minutę po napisaniu tego postu, znalazłem. Generuj--->wczytaj i jest, tak więc post można usunąćSmile.
Glosy: Kiljan (+1)
Takie pytanie na szybko, jak to w końcu jest z programem pobieranie (SH4REFILES) ale bez wgranego żadnego pliku na serwer? Legal czy nielegal?
Regulamin w jakiś sposób chroni osoby zarabiające na nim?
Najlepiej jest oczywiście wrzucać pliki. W przeciwnym wypadku użytkownik pobierze regulamin. A mając wrzucony plik użytkownik otrzymuje to co chce pobrać.
http://android.com.pl/news/86114-policja...y-premium/

Na czym polega legalność jednych subskrybcj i nietykalność drugich

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Darven, jeśli podszywasz sie pod firmy lub osoby to nielegalne.
Jeśli informujesz o błędnym koszcie lub piszesz, że coś jest darmowe jest to nielegalne.
Jeśli wysyłasz do ludzi smsy z informacją, że włączyli subskrybcje i żeby ją wyłączyć muszą wysłać sms- zapuka do Ciebie parę smutnych panów.
Jeśli celowo wprowadzasz w błąd, jest to nielegalne.
To tak ogólnie.
(14-03-2017 16:55)Darven napisał(a):  http://android.com.pl/news/86114-policja...y-premium/

Na czym polega legalność jednych subskrybcj i nietykalność drugich

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Tu nie chodzi o "legalność jednych subskrypcji i nietykalność drugich" jak to nazwałeś, lecz o to w jaki sposób są promowane. Dla przykładu mogę podać ostatni wybryk jednego z "promotorów", ktoś podszywał się pod Mariusz Pudzianowskiego i robił 'konkurs' na jedno z jego auto ( w poście nie było żadnej subskrypcji, ale co jakiś czas na fanpage publikował post o "wzorze o dołączenie do konkursu" ( program pobierz )). Tak na koniec, podszywanie się pod kogoś albo pisanie, że zapisanie się jest darmowe, etc. skutkuje blokadą konta + nie wypłacaniem, a w najgorszym wypadku 'zderzeniem z Pudzianem' Jerk2
A jak to jest z filmami które jeszcze nie miały premiery a już "można je obejrzeć" w necie?
Wątek zamknięty