Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D
Czytam ten poradnik od początku roku dzięki Surfer za ten poradnik tak w ogóle moje zarobki są słabe w porównaniu z niektórymi z was ale jak dla osoby która zarabianiem przez internet interesuję się dopiero pół roku(leniwy jestem no może mniej niż pół roku to jakieś miesięcznie zysk wynosi 50zł-70zł! ale szukam wciąż nowych nisz i nie jest to pisanie postów aktualnie.
(01-06-2013 19:48)karatorq napisał(a): kupowałeś już coś z niej? jak długo idzie towar?
odpowiem za kolege:
z dx.com kupowałem nie raz. towar idzie od 2 tyg do miesiąca. jest to stary, zapewne znany niektórym dealextreme.com
łapcie podobne:
dhgate.com (podobne do aliexpress, sprawdzałem i ok)
lightinthebox.com (jest w wersji PL! nie kupowałem osobiście tam nic ale w internecie pozytywne opinie)
Korzystałem z tych paneli aukcji, ale po wklejeniu ich do aukcji, na dole pokazało się tylko 8 białych prostokątów, mimo ze mam 3 wystawione aukcje
Miał ktoś może z tym problem?