(01-07-2018 14:14)FroZenOS napisał(a): @Coalco juz prawdopodobnie zwija interest, banowanie uzytkownikow czy tez usuwanie niewygodnych wiadomosci jest na poziomie dziennym dobrze ze w telefonach jest opcja screenshot 
ciekawa sprawa jest coalco ma grupke wsolnej adoracji ... czyli uzytkownicy wtajemniczeni ktorzy wiedzieli duzo wczesniej o licencji i na 99% skubneli na tym nie malo..
okazuje sie ze najbardziej poszkodowanymi sa osoby ktore wplacily realna gotowke , gracz ktory zaczyna gre i przedluzy licencje od razu przykladowo o rok z gory po cenie 200 pkt doswiadczenia i zrobi upgrade do ostatnich poziomow kopalni nie musi doplacic do roznicy czego nie mozna powiedziec o osobach ktore wplacily jakis grosz i nie maja takich mozliwosci bo ilosc wymaganych punktow doswiadczenia jest sporo sporo wyzsza
Niestety również mi się nie podobają te wszystkie zmiany bo moim zdaniem nie są w porządku wobec nas a bez nas to coalco będzie sam z sobą grał w swoją grę.
Niestety co do dyktatury na forum to prawda - jeśli tylko bez dyskusji słowa sprzeciwu nie przyjmiesz czegoś co coalco postanowił z grupką nie wiadomo kogo, masz swoje zdanie i je wyrażasz a nie podoba się ono coalco to otrzymujesz blokadę pisania na forum gry - ale zamykanie tam ludziom ust nie sprawi, że sytuacja się zmieni.
Było wiadomo, że dyskusja przeniesie się w inne miejsca gdzie coalco już nie jest w stanie blokować i usuwać niepoprawnych jego zdaniu i wizji postów.
Co do samej licencji to nie mam nic przeciwko, niech będzie ale chodzi o sam fakt kosztu progów licencji to już jest wzięte z kosmosu ....
Zapowiadała się fajna gra a po ostatnich działaniach statek tonie i jeśli nic się nie zmieni na lepsze to długo coalco nie będzie istnieć to takie moje zdanie które mogę chociaż tutaj spokojnie wyrazić