Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
Czy reklamy na waszych programach można jakoś wyłączyć? na programie doładowanie, trafiła mi się taka reklama (na ie akurat sprawdziłem), że zasłoniła okno, gdzie się wprowadza nr. telefonu..jest funkcja, żeby samemu sobie te reklamy wyłączyć?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
(02-01-2016 07:56)Dean Ambrose napisał(a): Czy reklamy na waszych programach można jakoś wyłączyć? na programie doładowanie, trafiła mi się taka reklama (na ie akurat sprawdziłem), że zasłoniła okno, gdzie się wprowadza nr. telefonu..jest funkcja, żeby samemu sobie te reklamy wyłączyć?
Mógłbyś pokazać screena? Bo reklamy nigdzie nie nachodzą na żadną treść ani niczego nie zasłaniają, zawsze wyświetlają się standardowo więc nie ma możliwości, żeby jakaś coś zasłoniła