Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ostatnio zastanawiałem się nad powrotem do skracaczy, ale moje pytanie brzmi czy znacie jaki jest najbardziej opłacalny teraz skracacz? Ponieważ słyszałem, że shorte jak i adfly trochę po CPM polecieli.
ouo.io dobrze zlicza i ma dobre stawki ale za to trzeba przepisywać captche a potem czekac 3sek sporo osob odpada jak widzi captche. Obecnie nie ma skracacza który oferuje jakieś wyjątkowe stawki i dobrze zlicza. Ja zarabiam na shorte.st (stawki skaczą ale mimo wszystko da sie zarobić) bc.vc (dobre stawki ale słabe zliczanie)
Gdzie udostępniacie linki by zarabiać na shorte? Jakieś fanpage/spam? Jeśli ktoś mógłby mi to jakoś opisać jak w szybki sposób zdobywać te wyświetlenia to byłbym zadowolony.