Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik)
Nie wypłacalni są , nazbierałem 20 zł z klików a oni mi napisali ze odrzucaja ze brak skutecznośći , oplata 0.05 gr za klik to za klik nie miałem planu rejestracyjnego i depozytowego , wiec nie polecam !!!! tyle czasu sie zbierało wysyłało te linki a tu takie rzeczy
RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik)
(22-01-2015 18:19)kukiz87 napisał(a): Nie wypłacalni są , nazbierałem 20 zł z klików a oni mi napisali ze odrzucaja ze brak skutecznośći , oplata 0.05 gr za klik to za klik nie miałem planu rejestracyjnego i depozytowego , wiec nie polecam !!!! tyle czasu sie zbierało wysyłało te linki a tu takie rzeczy
Było chyba ze 100 razy pisane. Jak masz płatność za kliki to musisz mieć średnią min. 0.03 gr. żeby dostać wypłatę. Jak spamowałeś wszędzie jak głupi a nie miałeś wpływu (nie generowałeś zysku) to nie dziw się że nie wypłacają. Jak byś przeczytał 3-4 strony wstecz to by nie było tego płaczu teraz i nie rzucaj tutaj obelgami.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2015 18:46 przez Voldir.)