Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabianie dużej kasy na akcjach i ankietach! Głównie Mypay.pl!
Szkoda tylko że wszystko nie zalicza, gdyby zaliczało to napewno dziennie miałabym 10-15 zł a ja jestem bez poleconych a ty masz poleconych to też inaczej a czy te groszówki zalicza w późniejszym terminie bo zauwazyłam że tylko kliknij j zalicza
Ta cocacola to prawie zawsze zalicza
A te akcje to zliczaja najdłużej do ilu dni??
angela bo trzeba duuzo klikac, a nie zrobisz pare akcji i sie dizwisz ze nie zalicza.. nawet 10 zl bez poleconych dasz rade zroibc jak przygotoujesz sobie odpowiednie zaplecze i zamiast marnowac czas na pisanie to wlasnie trzaskaniu akcji
Zrobiłam dzisiaj 80 akcji a zaliczyło 28 niewiem czy to pozniej zaliczy od czego to wogole zalezy ze zaliczy lub nie bo chyba nie od tego ze naklikalo sie duzo akcji? a ty asiorek jak to robisz masz naszykowane meile itd??
A dużo masz dziennie? wiesz dużo jest z meilem ale te w miarę zalicza coś kliki kiepsko zaliczają a opłaca ci sie kupować emaile zeby zarabiac jak mozna samemu?
niewiem czy to pozniej zaliczy czy nie ale na 80 zaliczylo 29