Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A ile miałaś tych odnowień tydzień temu jeśli możesz powiedzieć? U mnie cały czas wpadają jest już większość jeszcze paredziesiąt i będzie tyle co zawsze
Z ciekawości ile wam wpada odnowień?
przykładowo przez tydzień zebrałem 200 aktywacji, na ile mógłbym liczyć odnowień ?
Da się jakoś sprawdzić czy aktywacja jest nowa, czy też z odnowienia?
dzenus, da się . Jesli pracujesz na hd player po prostu nie promujesz/pracujesz w poniedziałek i widzisz, że z 200 aktywacji w tygodniu nie wypisało się np. 50 osób . Przynajmniej ja tak robię- poniedziałek to czas pracy na innych subserwisach i przyglądanie się sytuacji na eforsie.
U mnie dziś nie wpadło nic miałem od 3 miesięcy kilkanaście odnowień i dziś 0 nie wiem... czy to coś nie tak czy poczekać ;/ A nie powiem przyda się trochę kasy.