Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie chwal dnia przed zachodem jesli handi nie wejdzie to bedzie to sprawka tylko i wylacznie jednego zawodnika a mianowicie Drummonda, ktory 9 minut przed koncem ma juz 26 punktow i UWAGA 17!!! zbiorek
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-12-2013 23:39 przez mareczek.)
Nadrobili troche ale jednak sie nie udalo :-) mimo wszystko mam nadzieje ze 2 pozostale wejda. Obstawilem je troche bezpieczniej niz ty i mam nadzieje ze sie uda. Za 5 funtow oczywiscie :-)
Indiane zagralem jako dubel z gsw(-3). Masakra. To co knicksi zagrali zostawiam bez komentarza. Robie przerwe w typowaniu. Ile potrwa, nie wiem, ale nie ma co narazie
Wlasciwie to nie ma za co, bo nocka byla masakryczna. Davis reke zlamal i gral tylko 10 minut a mimo to Knicksi nie dali rady wygrac u siebie. Porazka. Podobnie GSW. Curry i Thompson zagrali swoje a Bogut czy Lee dali dupy. No nic, trudno sie mowi
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.