Mój mały sukces osiągnięty, udało się zarobić pierwsze
100zł. na FireSub. Dodam, że na tej stronie stałem się aktywny od połowy tego miesiąca. Jestem bardzo zadowolony..
Przenoszenie plików wraz z dodawaniem nowych trwa.. Ale jakoś nie narzekam, fajnie tak poczytać starsze posty, edytować lub coś dodać by lepiej wyglądały. Dzisiaj tzn. wczoraj już na FireSub zarobiłem
4zł. - 2 leady. Nie jest źle. Moje planowane zakupy też się zmieniły, znalazłem nieco lepszy komputer posiadający identyczne parametry jak ten wybrany przeze mnie wcześniej z tą różnicą, że zamiast karty graficznej GTX 750 2 GB posiada kartę GTX 950 OC 2GB i jest droższy z tego powodu o
300zł. czyli łącznie na komputer wydałbym teraz
2500zł. postanowiłem, że połączę siły i uzbieram na ten sprzęt własnoręcznie i zarobkami z internetu. Do tego okazało się, że mój nowy telewizor ma możliwość użytkowania jako monitor komputerowy także na chwilę koszty związane z typowym monitorem do komputera się zastopowały. Na to i na kartę GTX 970 STRIX OC 4GB będę zbierał środki kiedy już w pokoju będzie stała skrzynia PC. Komputer posłuży mi na pewno kilka lat na dobrym poziomie i będzie stanowił dobrą bazę do zmieniania jego wyposażenia na znacznie lepsze.
Stan zarobków na dzień 30.01.2016r.
Komputer (PC) -
1204zł. / 2500zł. - własnoręcznie.