Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Max998 wiem co czujesz Przypadek że też znam taką dziewczynę ? (byłą moja ... ) Dokładnie rezerwowy kandydat jest zawsze.
Z tym kończy ,a z drugim już zaczyna... Wniosek ? Coraz więcej dziewczyn są szmatami :/ (A czasami niektórych szkoda ...)
Co do tematu to nie pasuje zróbmy nowy "Relacje między mężczyznami ,a kobietami - nasze historie"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2013 15:38 przez matimus.)
Niestety teraz wiem to na własnym przykładzie.. A może tak.. Kiedy ona będzie z nim i ew. jej przejdzie to ja się pobawię w rezerwowego.. Chociaż znowu czekać latami a potem nic z tego oprócz nerwów nie będzie.. Kiedyś będę musiał zapytać ją wprost na czym stoję.
Będę musiał ogólnie zmienić temat bo nie zawsze już piszę tylko o szpanie.
Może np: ''Świat według Max'a'' albo ''Max998 mówi jak jest'' - w sumie dobre.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2013 17:51 przez Max998.)
[undefined=undefined] ale jestem zbyt nieśmiały tj. szanuję dziewczynę i nie obmacuję od razu jak ten jej kochanek który wygrywa pewnie starania o nią. [/undefined]
To nie znaczy, że jesteś nieśmiały, to znaczy, że jesteś normalny.
A co do twojej sytuacji to, oczywiście nie znamy jej ale wygląda mi ona na zwykłą dziwkę, bądź też cichodajkę. W mojej opinii szkoda zachodu na nią ale cóż to już twoja sytuacja, ty znasz ją lepiej, pozatym serce nie sługa jak się to mówi.
Niestety to prawda serce nie sługa.. Czemu akurat wybrało ją..
Zacisnąłem zęby, wywaliłem ją ze znajomych (wiem trochę dziecinne) niech nie myśli, że będę stękał by do mnie wróciła i zamierzam się ogarnąć, coś ze sobą zrobić zacząć ćwiczyć itp. a jeszcze będzie żałować.
Trzymajcie kciuki.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2013 23:16 przez Max998.)