Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ogólna dyskusja o PPA

Autor Wiadomość
RE: Nikt nie pobiera..
Sprawdź:
Będzie z 2 tygodnie.
(01-02-2013 08:51)bios napisał(a):  Oczywiście, że nie. Zarabiasz nawet więcej, bo masz konto silver beka

Już nie mam konta Silvera. Bo któregoś miesiąca nic nie zarobiłem.
W każdym razie nie zarabiasz mniej.
bios, to dziwne że będąc 2 tygodnie w sieci nie ma Cię w Google. Jeżeli się nie boisz (o nisze, chociaż nie masz czego, bo mam swoje) to podrzuć na PW adres bloga, obadam sytuację...

P.S. Dla przykładu, mój blog wczoraj miał 50 podstron w Google, teraz sprawdzałem i ma 62, także jak widzisz WP ładnie działa z indexacją Smile

Pozdro.
Mój aktualnie ma 72 zaindexowane podstrony. dzisiaj wpadło kolejne pobranie, tym razem z Izraela. Jestem zaskoczony, że tak "łatwo" wpadły pierwsze dolary. Choć przyznam, że po kilku dniach miałem chwile zwątpienia Tongue
Bios, ten blog jest na blogspocie?
Ja mam na blogspocie.
I też masz problem z indeksowaniem?
To nie przez blogspota. Ja wcześniej miałem kilka blogów na blogspocie i były one zaindexowane.
ja mam na blogspocie Wink
Ale dzisiaj: today's total earnings $0.00 ;(
Odpowiedz