Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(06-08-2012 10:35)Szaman1644 napisał(a): Ja też jednego bana dostałem już w tym serwisie i teraz działam na 2 koncie. Dziś dozbieram do wypłaty i zobaczymy jak to będzie. Zlecę tą ekspresową.
Przedstawiłem Ci dowód, że miałeś kupione/własne pobrania co jest zabronione, a płaczesz jaki Ty niewinny
(06-08-2012 10:35)Szaman1644 napisał(a): Ja też jednego bana dostałem już w tym serwisie i teraz działam na 2 koncie. Dziś dozbieram do wypłaty i zobaczymy jak to będzie. Zlecę tą ekspresową.
Przedstawiłem Ci dowód, że miałeś kupione/własne pobrania co jest zabronione, a płaczesz jaki Ty niewinny
Jeżeli teraz będzie to samo, ban będzie ponownie
Wtedy nie zasłużyłem na bana, ale nie mi to oceniać. Mam nadzieję, że chociaż teraz dostanę pieniądze, a nie bana.
Jeśli namawiasz polaków do pobierania plików na PUSTYM starterze to Oni muszą Tobie dać bana, Oni nie mogą pochwalać takiego sposobu bo by stracili zaufanie sieci afiliacyjnych, cashbuzz obserwuje tą stronę i jak byk jest wiadomo że namawiasz ludzi do pobierania plików na pustym starterze ...
Cashbuzz może także po linku sprawdzić do kogo plik należy więc nawet nie musisz mieć nicku takiego samego co masz tutaj