Sprawdź:
Tak pytam, bo na gadżetomanii właśnie jakiś news jest o wyboru telefonu 2011r. i właśnie w komciach fanboye się biją. Oczywiście właśnie najwięcej ciosów idzie od ajfonów w stronę Samsunga a śmiać się jest z czego jak im braknie argumentów. Mimo to sam się zastanowiłem na co bym zagłosował. Od razu pomyślałem o sgs2, bo mimo tego że jest na rynku już spory czas nadal jest w czołówce najwydajniejszych telefonów i zrobił duże zamieszanie na rynku. Galaxy Nexus? Fajny wyświetlacz, czysty Android 4.0 ale nic poza tym. Note? Przerośnięty sgs2. Sensacion i jego następcy? Czas na Apple, iPhone4S? Imo przez wyświetlacz, a raczej jego wielkość i tłumaczenia fanboi dlaczego wciąż jest 3,5cala to dla mnie fail roku 2011. Nokia? Hmm niestety dla mnie ta marka już się skończyła i próba reanimacji i wybicia się jest marna, cena jakość opłacalność _. Nowa Motorola? Jest ładna. Ach jak mogłem zapomnieć o LG, Fakt może zrobili pierwszego 2rdzeniowca, ale z ich podejściem do softu i wydawania aktualizacji spadają w moich oczach. 3D nie jest dla mnie czymś mega rewolucyjnym w telefonach.
Trudny wybór, bo telefonem roku powinien zostać telefon który dał jakąś rewolucję. Skoro najechałem na appla i nokie to dowale fanbojstwa i zagłosowałbym na to co mam w kieszeni.