Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ReXXX, jak byś się wywiązywał z umów to by tak nie było.. Wiadomo każdemu może się zdarzyć ale ty ciągle coś kombinujesz. Nie wiem jak było wcześniej ale od czasu kiedy się zarejestrowałem też już kilka numerów odwaliłeś..
Boro! napisał(a):ReXXX, jak byś się wywiązywał z umów to by tak nie było.. Wiadomo każdemu może się zdarzyć ale ty ciągle coś kombinujesz. Nie wiem jak było wcześniej ale od czasu kiedy się zarejestrowałem też już kilka numerów odwaliłeś..
Boro!, niestety wiem
Wszystko głównie żarty :-D
RefBack chyba każdy zna ;-)
Boro!,
Tylko planuje teraz start sporego portalu i muszę powstrzymać się od żartów :idea:
[quote:-|6a109d48a="ReXXX"][b:-|6a109d48a]Trudno nagram telefonem.[/b:-|6a109d48a] Będzie jakość że hej skoro nikt nie pomaga :mrgreen:[/quote:-|6a109d48a]
Zaraz pewnie powiesz: Ojej, zapomniałem, że nie mam kamery w telefonie, ba nie mam nawet aparatu. Trudno, będę musiał wziąć kredki i zacząć rysować... Tylko jakość może was nie zadowalać, bo w szkole miałem 2 z plastyki...
ReXXX, losowanie już się odbyło, czy dopiero preparujesz wyniki?
Cytat:Przebieg losowania:
Losowanie będzie polegało na tym że każdy user dostanie karteczkę z swoim loginem którą wrzucę do pojemnika.Następnie wylosuję jedną z nich która wygra całą pulę.
Są cztery nagrody, wygrany zgarnia wszystkie? :shock:
Nieścisłość, zresztą jedna z wielu.