Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[PŁACI] neobux.com

Autor Wiadomość

Sprawdź:
chodzi wam stronka? Bo albo muli strasznie, albo wcale nie chodzi.

gdzieś słyszałem, że zmieniają serwer. Bardzo możliwe, bo ostatnio strasznie muliło... Mam nadzieję, ze to niedługo się skończy, bo zdążyłem wczoraj zainwestować w ten program :/

Ostatnio to masakra. Ciągle mam:
"Przekroczono limit czasu połączenia
Serwer http://www.neobux.com zbyt długo nie odpowiada."
MaSaKra

Zmieniają serwer...

Powoli zaczyna wszystko działać ;] da się zalogować już... Tylko coś reklamy się nie ładują. Mam nadzieję, że to szybko naprawią.

Zmienili serwer na wolniejszy :->

Wszysto się ładuje, tylko akurat o 23 trwa batalia o poleconych, więc strona zwalnia :-P

Niby mało jest ludzi online, a cięzko wyklikac reklamy.

Kupiłem następnych 10 poleconych. :-P

Serw zmieniony smiga aż miło Big Grin Tylko boję się że po tej przerwię kliki refków zmaleją ;/
Odpowiedz