Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Codzienne Darmowe turnieje na Video Sloty - grasz Za Darmo możesz wygrać $
Sprawdź:
(29-04-2020 18:14)keram212 napisał(a): Mam może troszkę dziwne pytanie ale jednak, czy jeśli sie wygra to trzeba jakiś podatek od tego odprowadzić czy jak to jest?
witam, zapraszam na oficjalnego discorda bo jest głosowanie na temat nagród
jakie miejsca i jak mają być nagradzane czy od 1/5 czy 1/11 czy 1/15....
każdy może oddać 1 głos
O fajnie. Już od dawna wnosiłem żeby było nagradzane wiecej osób (30-40) mniejszymi kwotami w stylu 1 miejsce 15 e, 2 miejsce 10 e, 3 i reszta na 30 - 40 miejsca po 5 euro. Wtedy byłaby większa szansa trafienia i radość z gry a nie gra 1600 ludzi a płatnych miejsc jest 7 czy 10
(29-04-2020 18:29)fusek napisał(a):
(29-04-2020 18:14)keram212 napisał(a): Mam może troszkę dziwne pytanie ale jednak, czy jeśli sie wygra to trzeba jakiś podatek od tego odprowadzić czy jak to jest?
Oczywiście. Jak zawsze od dochodu
nie strzelajcie sobie w kolano hazard w Polsce jest nielegalny więc jak się w skarbówe pochwalicie to będą tylko z tego problemy...
Udało mi się wygrać 15 euro po około 30 turniejach. Teraz muszę wybrać przelew bankowy albo skrill. Co wyjdzie bardziej korzystnie, czyli pobiorą mniejszą prowizje?