Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(12-06-2019 12:11)dominikstawniak napisał(a): Dwa dni temu wylogowało mnie, staram się zalogować, kod SMSem wysłany, wpisuje go i wyskakuje komunikat, że się nie powiodło. Ktoś też tak ma?
Jeśli masz ten problem na iOS-ie to wejdź do AppStore i uaktualnij aplikację. Mieliśmy wczoraj problem z aplikacją na iOS.
(12-06-2019 12:11)dominikstawniak napisał(a): Dwa dni temu wylogowało mnie, staram się zalogować, kod SMSem wysłany, wpisuje go i wyskakuje komunikat, że się nie powiodło. Ktoś też tak ma?
Jeśli masz ten problem na iOS-ie to wejdź do AppStore i uaktualnij aplikację. Mieliśmy wczoraj problem z aplikacją na iOS.
Tak dostałem powiadomienie, jednak wchodzę na AppStore i nie wyświetla mi się aplikacja Geon do uaktualnienia.
Tak dostałem powiadomienie, jednak wchodzę na AppStore i nie wyświetla mi się aplikacja Geon do uaktualnienia.
Wejdź w appstore na szczegółowy widok aplikacji, tam powinieneś mieć przycisk "uaktualnij" - to jest błąd appstora ze na liście nie pokazuje się czasem ten przycisk.
Cześć.
Ściągnąłem sobie apke ale niestety nie da się zbierać geonow. Próbowałem już w 3 miejscach i wszędzie wyskakuje taki błąd jak na zdjęciu. Co może być przyczyną?
(04-04-2019 10:23)maxiu170 napisał(a): Ja śmigam jak coś po miejscowości Dobrodzień, Pow. Oleski, Woj. Opolskie. Dzisiaj przyjechał rowerek więc wieczorkiem śmigam go poskręcać i w trasę Zaproszę kompanów do aplikacji przy okazji i może dozbieram dziś do progu minimalnego
Utworzyłem Geonka będzie aktywny do godziny 20/22 chyba że potrzebujesz więcej czasu to napisz priv
Mój Geon: ThisIsSpartaFree
A możesz zrobić geona na TRZEŚNIK (część miejscowości Kosowy pow kolbuszowski woj podkarpackie) na ulicy Mieleckiej aktywny tylko na hasło by nikt inny ci tych geonków nie zabrał. Jak możesz to doładuj geony w Siedlanka.