Dobra tak jak wspomniałem muszę odbudować swoją etykę pracy także wracam jednocześnie do regularniejszych wpisów
1 listopada: 146,76 zł
2 listopada: 126,95 zł
Ostatnie dwa dni upłynęły mi na przenoszeniu swoich linków na inny serwis sub sms i w sumie to jeszcze tego nie skończyłem tyle tych linków jest xD
Skoro mowa o sub sms to wczoraj zadałem sobie proste pytanie: Jak zarabiać więcej?
Odpowiedź była dla mnie oczywista większy ruch na stronach = więcej $$$
Po czym wszedłem na swoją pierwszą multiniszową stronę pod sub sms która posiada ponad 50 wpisów i widzę, że w każdym z tych wpisów występują jedynie główne keywordy bez żadnych longtaili

Analogiczną sytuację miałem na stronach pod ppa i po edycji i uzupełnieniu postów ruch na stronach zwiększył się 2-3 krotnie. Szkoda tylko, że zapomniałem całkowicie o stronce pod suby
Także jeśli tak jak ja macie w swoich postach jedynie główne keywordy typu:
clash of clans hack
To pamiętajcie o tym, że o wiele łatwiej będzie zyskać ruch celując w dłuższe frazy takie jak:
clash of clans hack android 2017
Są to podstawy podstaw, ale jak widać ja ich nie ogarniam.
Zakupiłem wczoraj pakiet linków dla strony której główna fraza ma ponad 74k wyszukiwań. Dziś jak wjedzie przelew na konto to dokupię drugi jeszcze pakiet. Aktualnie moja strona jest na 41 pozycji pod głównym keywordem.
Także najbliższymi moimi działaniami będzie przeniesienie zaplecza do końca i edycja postów na stronie sub sms, a potem dodam jeszcze kilka postów na multiniszową stronę pod ppa.
A potem zobaczymy nie mogę też zdradzać wszystkiego.