(18-12-2015 01:01)Krechaman napisał(a): (17-12-2015 23:35)WrongWay napisał(a): http://wealthformula102.com/calculator/M...ator2.html
Proszę bardzo 
Ten sam znalazłem, ale on mi tylko oblicza zarobek. Tyle to ja w pamięci policzę 
Szukam czegoś co pokaże mi ile paczek mógłbym uzbierać (orientacyjnie) przez np. dwa miechy przy 100% reinwestu z wkładem 100$. Tutaj mi pokaże, że zarobię 20$ na tym i tyle. Mam teraz 60 razy obliczać nowy stan paczek? ;d
Zakładając wkład 100$ (100 paczek na start) do 200 paczek ad pack 1 pójdziesz w <20 dni. Odświeżenie strony (piszę z fona i zmieniłem kartę, to przez to) mi wylądowało treść zaciętego posta, więc skrótem:
- masz 100 packów na start
- cel to 200
- odbijasz do tego w <20 dni
- w praktyce są to ~2 tygodnie (dokładnie 15 dni, przy stu paczkach początkowo jest to ~5$ dziennie, bodaj 5,18, co przy dziennym dokupywaniu nowych pozwala w dwóch pierwszych dniach dokupić 5 paczek, później 6, 7 itd.)
- osiągasz 200 i jedziesz dalej
Później już tylko paczki z planu drugiego, dalej już z górki

Przy 200 z pierwszego mamy 10+$ dziennie, co daje ~3 (stoją po 3$ każda) dziennie packi z drugiego. W praktyce przed wygaśnięciem początkowej stówy z pierwszego zdążysz wykupić ~15-20+ z drugiego. Wtedy reinwestujesz w wygasłą setkę z pierwszego (i stopniowo w wygasające później co trochę packi z drugiej setki), dalej ciśniesz ad pack 2 (również do 200) i voila la

Oczywiście, z czasem cały proces przyspiesza, proporcjonalnie do zarobków
Uff, ale się rozpisałem

Jakiś poradnik by pasowało do tego zrobić. Może napiszę jak byliby zainteresowani