Wszyscy milczą, więc się wypowiem odnośnie aktualki...
Fajnie, że ino jest, aczkolwiek nie różni się znacząco od pierwszej, fundamentalnej metody (nie musi, w koncu to aktualizacja, a nie nowa nisza

). Więc osoby, które nie potrafiły zarobić na tej pierwszej, raczej na tej dzisiejszej turbodużo nie ugrają, chociaż może?
Zakupiłam z ciekawości (moja wada, że kupuje praktycznie wszystko co pojawi się w tym dziale

).
Dla początkujących ok- parę leadów dziennie można złapać. Dojscie do 100 zł dziennie dla początkującego będzie wymagało na pewno wielu godzin pracy- ale większe pieniądze nigdy łatwo nie przychodzą. Przy dużym zaangażowaniu i wypracowaniu własnych mechanizmów działania (nie ma tutaj jednego, słusznego schematu) na pewno istnieje możliwość zarobienia ponad 100 zł dziennie- nie można się jednak łudzić, że jest to kwota dostępna dla każdego kto kupi metodę.
EpicBlank, młody człowiek, ale widać, że chłopak chce pomóc. Zastosowałabym jednak nieco wyższą cenę-chociaż już za późno

(zwłaszcza, ze w skład mają wejść autorskie boty) i ewentualnie ograniczenie ilości sprzedawanych sztuk, bo widać, że wszyscy dzialają na tych samych (a sama z perspektywy sprzedającej wiem, że poradnik sprzedany w ilości 50 szt. jest w rękach co najmniej 150 osób, więc warto takie ograniczenia czasami wprowadzać).
Powodzenia w dalszej sprzedaży i pozdrawiam.
P.S. no i weryfikacja gg na bakier. Wystarczylo napisac moj nick z zc, by dostać poradnik- tego musisz pilnować, żeby poradnik/aktualka trafiała jedynie do osób, które za to zapłaciły...