Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download!
Czy istnieje technicznie możliwość połączenia PPI z PPD? Mówiąc inaczej, czy po kliknięciu w link PPI użytkownik oprócz pobrania /pliku niechcianego/, może mieć możliwość pobrania /pliku chcianego/, poprzez przekierowanie? Jeśli tak, to jak to zrobić?
(09-04-2015 17:14)kalutor napisał(a): Czy istnieje technicznie możliwość połączenia PPI z PPD? Mówiąc inaczej, czy po kliknięciu w link PPI użytkownik oprócz pobrania /pliku niechcianego/, może mieć możliwość pobrania /pliku chcianego/, poprzez przekierowanie? Jeśli tak, to jak to zrobić?
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego przy 40 UV wpadają ledwo 2 instalacje w dodatku tak żenujące? Przy średnio takich wyświetleniach na PPA mi wpada po 1-2 ankiety
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2015 15:26 przez sanjaro.)
(13-04-2015 15:26)sanjaro napisał(a):
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego przy 40 UV wpadają ledwo 2 instalacje w dodatku tak żenujące? Przy średnio takich wyświetleniach na PPA mi wpada po 1-2 ankiety
Średnia instalacji wynosi z ~1:10. Wszystko zależy od szczęścia. A stawka jak stawka Masz je podane.