Sprawdź:
To może zrobcie tak , że wypłacicie ludziom zaległe kwoty do 10 kwietnia oraz te zlecone dzisiaj czy 7 , 8 kwietnia . Wszyscy dostana je a Kwoty po 10 kwietnia raz co miesiac czyli tak jak to pisaliscie .
Myśle , że nie będą to jakieś ogromne Kwoty za tydzien czasu . Dużo osób skonczyło narazie generowac u was zyski ''chwilowo'' nie mówie , że wszyscy więc to nie będą kosmiczne kwoty.
Tym sposobem wasza wiarygododność wróci do poziomu jaki był wcześniej . Taka kwotę zapewne macie a nawet jak nie to zdobyc ją można na wiele sposobów. Napewno tego nie pożałujecie bo jak ludzie zobaczą , że maja zaległe wypłaty to ruszą z kopytem do przodu i napewno przybędzie jeszcze więcej ludzi do was.
Nawet jeśli to jest prawda i wszyscy dostaniemy pieniadze w Maju to i tak tylko mniejsza część osoób będzie generowała zyski bo dużo osób mają was pod znakiem zapytania.
Jeśli chodzi o waszą firmę to moim zdaniem lepiej jest wypłacić zaległe srodki chodzby z własnej kieszeni i mieć z Kwietnia 10razy wiekszy zarobek niż dużo mniejszy bo napewno 50% użytkowników postanowiła zastój albo odejście.
Nie mówie teraz o sobie bo ja środki mam wypłacone z 1 kwietnia które doszły 2 kwietnia. Zastanówcie się na tym bo jakby na to nie patrzeć jak ktoś zrobi przerwe i posmakuje konkurencji to już tam zostanie.
Dlaczego takie sugestie z mojej strony ? Dlatego, że o systemie wypłaty miesiecznej poinformowaliście NAS z dnia na dzień bez wcześniejszej informacji gdzie nie wszyscy zdążyli wypłacic środki.