Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
jest ciężko takie coś określić, teraz przeważnie w piątki wysyłają, niektórzy czekają od połowy lutego na hajs
Żeby jeszcze nie lecieli w ch*ja odpisując w mailach, że "dzisiaj albo jutro wypłaty" to bym był cierpliwy
Gdyby nie te wypłaty robione raz tak raz siak to byliby mocnym serwisem na rynku. A tak wiele woli inne nawet z mniejszymi stawkami ale za to z wypłatami codziennie.
(06-03-2014 06:46)szykiryki napisał(a): @MankuT, ja tak mam, choć to free zawsze wracam ze względu na stawki... Wczoraj zleciłam wypłatę, zobaczymy jak będzie.
Też nie proszę o wiele, ale żeby się chociaż sztywno trzymać tych 7 dni roboczych...
Nie mogę narzekać na freebiz bo zawsze wypłaca jak do tej pory . Pan Arek jest kompetentnym Adminem zawsze pomoże doradzi wprowadzi jakieś ulepszenia na prośbę. Ale mógłby częściej tu zaglądać udzielać się i rozwiązać niektóre problemy czy odpowiedzieć na pytania użytkowników
Ja też, broń Boże, nie narzekam, bo hajs prędzej czy później trafia na konto .
Wydaje mi się jednak, że znacznie lepiej radzili sobie z wypłatami kiedy nie wprowadzili ograniczenia dwóch przelewów na miesiąc... A powinno być chyba odwrotnie.