Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
freebiz.pl - ciekawy serwis czy SCAM ? [ UWAGA ! ! ! ] » lepsza wersja easysub.pl ?

Autor Wiadomość
RE: freebiz.pl - ciekawy serwis czy SCAM ? [ UWAGA ! ! ! ]
Sprawdź:
jest ciężko takie coś określić, teraz przeważnie w piątki wysyłają, niektórzy czekają od połowy lutego na hajs
Żeby jeszcze nie lecieli w ch*ja odpisując w mailach, że "dzisiaj albo jutro wypłaty" to bym był cierpliwy
Trudno powiedzieć Freebiz ostatnio dziwnie robi wypłaty aczkolwiek otrzymałem zapewnienie od Pana Arka że niby wróci wszystko do normy
Gdyby nie te wypłaty robione raz tak raz siak to byliby mocnym serwisem na rynku. A tak wiele woli inne nawet z mniejszymi stawkami ale za to z wypłatami codziennie.
Glosy: szykiryki (+1), matek697 (+1)
@MankuT, ja tak mam, choć to free zawsze wracam ze względu na stawki... Wczoraj zleciłam wypłatę, zobaczymy jak będzie.

Też nie proszę o wiele, ale żeby się chociaż sztywno trzymać tych 7 dni roboczych...
(06-03-2014 06:46)szykiryki napisał(a):  @MankuT, ja tak mam, choć to free zawsze wracam ze względu na stawki... Wczoraj zleciłam wypłatę, zobaczymy jak będzie.

Też nie proszę o wiele, ale żeby się chociaż sztywno trzymać tych 7 dni roboczych...

Nie mogę narzekać na freebiz bo zawsze wypłaca jak do tej pory . Pan Arek jest kompetentnym Adminem zawsze pomoże doradzi wprowadzi jakieś ulepszenia na prośbę. Ale mógłby częściej tu zaglądać udzielać się i rozwiązać niektóre problemy czy odpowiedzieć na pytania użytkowników
Ja też, broń Boże, nie narzekam, bo hajs prędzej czy później trafia na konto Smile.

Wydaje mi się jednak, że znacznie lepiej radzili sobie z wypłatami kiedy nie wprowadzili ograniczenia dwóch przelewów na miesiąc... A powinno być chyba odwrotnie.
Glosy: matek697 (+1)
Witam, prosiłbym o przesłanie opisu formy reklamy oraz screena z reklamą w celu walidacji zleconej wypłaty. 

no i co ja mam teraz zrobic?....
(06-03-2014 10:12)suchy0001 napisał(a):  Witam, prosiłbym o przesłanie opisu formy reklamy oraz screena z reklamą w celu walidacji zleconej wypłaty. 

no i co ja mam teraz zrobic?....

zrobić screny i wysłaś na email Smile
Tyle tez wiem ale wiekszosc pochodzi ze spamu wiec pewnie mi nie wyplaci
(06-03-2014 10:34)suchy0001 napisał(a):  Tyle tez wiem ale wiekszosc pochodzi ze spamu wiec pewnie mi nie wyplaci
Nawet jezeli cos mu nie bedzie odpowiadalo to i tak wypłaci
Wątek zamknięty