Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Inwestowanie w opcje binarne?» Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.
Z kontem demo różnie bywa. Ma ono swoje plusy i minusy:
można nauczyć się płynnej obsługi platformy i testować różne strategie i pomysły na grę
ale z drugiej strony demo daje złudne poczucie, że jest się panem świata i mistrzem w opcjach binarnych, a gdy przechodzi się na prawdziwe pieniądze to wtedy można dostać obuchem w łeb
Witam, mam zamiar się tym zainteresować, głównie doszedłem do wniosku ze chciałbym np zyskiwać dziennie 20€ jest to wykonalne przy minimalnych stratach? chodzi o to żeby tyle zarobić dziennie i nie wyjść na minus ;p
(28-06-2014 11:07)CHWDP napisał(a): Witam, mam zamiar się tym zainteresować, głównie doszedłem do wniosku ze chciałbym np zyskiwać dziennie 20€ jest to wykonalne przy minimalnych stratach? chodzi o to żeby tyle zarobić dziennie i nie wyjść na minus ;p
Wszystko jest możliwe, ale takie założenie że codziennie będziesz miał 20€ pewnego zarobku nie da się przewidzieć. Oczywiście grając spokojnie, nie stawiając dużych sum można mieć dobry zarobek, ale również zależy to od Twojej wiedzy i poświęcenia. Nikt tak do końca nie przewidzi zachowania rynku, dlatego opcje binarne wiążą się z potencjalnym ryzykiem. Oczywiście są różne strategie, wskaźniki i inne przydatne rzeczy, które mogą zminimalizować choć trochę utratę pieniędzy.
Jesli tak to jeszcze w tym tyg brutalnie zderze sie z rzeczuwistoscia. Mimo wszystko nie wydaje mi sie, zeby tak bylo bo sledze kursy i na metatraderze i na platformie
Wysłane z mojego HUAWEI Y300-0100 przy użyciu Tapatalka
(30-06-2014 22:57)Damkofr napisał(a): W demo specjalnie daja nam wieksza skutecznosc itp zeby zachecic?
Gdyby tak było, to więcej osób by inwestowało w opcje Na koncie demo możesz być zarówno na plusie jak i na minusie, więc platformy nie stosują takich praktyk, że dają nam większą skuteczność.
(01-07-2014 00:57)Damkofr napisał(a): Na jakiej stronce moge sobie pograc na demie?