Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
Po raz kolejny informujemy, że wszystkie leady są naliczane. Jeżeli komukolwiek coś się nie zgadza to proszę do nas napisać podając: Daty dokonywanych aktywacji, model płatności, numer z jakiego zostały zrealizowane oraz treść smsów zwrotnych. Zweryfikujemy to i jeżeli wystąpił jakikolwiek problem to na pewno go rozwiążemy. Podkreślamy jednocześnie, że nasi większy partnerzy z miesiąca na miesiąc zarabiają coraz więcej. Niestety ale reklamacje często składają ci najmniejsi partnerzy, ale chętnie i ich nauczymy jak zarabiać więcej i skutecznie:)Jednocześnie przepraszamy, że ostatnio nie odpowiadaliśmy zbyt często na forum - planujemy nowe wdrożenia oraz jesteśmy w trakcie wprowadzania na prawdę kluczowych rozwiązań, które na pewno Państwo docenią między innymi przyspieszymy wypłaty jeszcze bardziej!!
Super że się w końcu pojawiliście.
Bardzo proszę o odpowiedź na mojego zaległego maila.
Jedynie czego od was oczekuje to uczciwości ale się nie doczekam, wiec czekam na ostatnia wyplate i zegnam.

Wyklepane na Samsung Galaxy Note 4
(20-01-2015 10:11)magik89 napisał(a):  No u mnie co tydzień więcej jest Smile także na pewno się zgadza, jeszcze z 2-3 msc pracy i bede mial 200 odnowien co poneidzialek Big Grin

Podkreślamy również, że wszystkie odnowienia wpłynęły prawidłowo zgodnie z ustaleniami w maksymalnie 24h od godziny rozpoczęcia odnowień. Nie było żadnych problemów a więksi partnerzy notowali nawet zdecydowane wzrosty, czego oczywiście wam gratulujemy.

Najgorsze jest podniecanie negatywnej atmosfery przez partnerów, którzy pozyskali jedynie kilka lub kilkanaście aktywacji i liczą na ogromną ilość odnowień od samego początkuWink Konkurencja również lubi podsycać taką sytuację a wystarczy zapytać doświadczonych partnerów, którzy od razu potwierdzili by niezawodność tego sytemu odnowień. Drażni nas taka sytuacja i mamy nadzieję, że unikniemy jej w przyszłości. W przeciągu 2 tygodni wprowadzimy nowe udogodnienia oraz wzmożemy naszą interakcję z Państwem na tym forum. Planujemy nowe wdrożenia i nowe rozwiązania. To w jakim kierunku pójdziemy w dużej mierze zależy właśnie od głosów partnerów.

(21-01-2015 20:11)Foxenpl napisał(a):  Jedynie czego od was oczekuje to uczciwości ale się nie doczekam, wiec czekam na ostatnia wyplate i zegnam.

Wyklepane na Samsung Galaxy Note 4

Prosimy podać swój login w naszym PP - potraktujemy to priorytetowo i sprawdzimy tą sytuacjęSmile

(21-01-2015 20:00)BobBudowniczy64 napisał(a):  Super że się w końcu pojawiliście.
Bardzo proszę o odpowiedź na mojego zaległego maila.

Proszę o Państwa email lub przesłanie tej wiadomości ponownie z dopisaniem, że to Pan. Sprawdzimy to priorytetowo.
#lubie_to
[Obrazek: Uf9IZZa.png]
Glosy: trybulski (+1), .::Nicko::. (+1)
e-mail wysłany ponownie
@eforsa

Myślicie o wprowadzeniu lepszych zmian przy subskrypcjach sms? Obecna opcja jest tragiczna a szczególnie konieczność podawania adresu e-mail.
już nic Smile

jak u was konwersja bo u mnie 30% na 1.5k wyświetleń
Glosy: .::Nicko::. (+1)
spokojnie, nie Ty jeden otrzymałeś takiego maila Tongue też nie mam żadnych zaległości w rachunkach
Niby wypłaty dzisiaj były a mi od 20.01 rachunku jeszcze nie odebrali Sad

Glexab, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2013.
Odpowiedz