Krejzi tutaj też kłamiesz i obracasz kota ogonem. Kto chce poznać historię tego pana zapraszam na nasz kanał discorda. Koleś żądał ode mnie całości zwrotu wpłaconych środków a gdy podałem mu odpowiednie punkty regulaminu:
7. POLITYKA REFUNDACJI
7.1. Zakup budynków premium i jakichkolwiek innych płatnych elementów w Coalco.pl nie podlega zwrotowi.
7.2. Budynek premium można sprzedać w dowolnym momencie, wystawiając ofertę sprzedaży na giełdzie budynków premium.
7.3. Zakup pakietów wyświetleń bannerów oraz kontrahentów na giełdzie kontrahentów nie podlega zwrotowi.
więc zaczął mnie straszyć i szantażować a teraz sypie jakimiś paragrafami znalezionymi w internecie, które w sprawie nie mają żadnego zastosowania. Następnie zaczął wyzywać od złodziei i oszustów w rezultacie czego otrzymał bana. Taka oto krótka historia. Koleś twierdzi, że jest policjantem i chciałbym ustanawiać prawo i być ponad nim a jeśli będzie inaczej to jutro smutni panowie zapukają do mych drzwi

I jeśli nadal się upierasz przy swojej wersji to mam mnóstwo świadków twoich wypocin więc oszczędź sobie wstydu.