Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
Jestem dobrej mysli,bo instanter jest naprawde dobrym programem jak dla mnie (Poczatkujacego gracza w tej dziedzinie)W tydzien udało mi sie ładna sumke uzbierac i mysle ze wszystko bedzie okBig Grin
Glosy: suchy0001 (+1)
Ja na odpowiedz czekam od tygodnia .
ja również na odpowiedź czekam kilka dni i 0 kontaktu
Czy ten numer NIP jest obowiązkowy do przelewu czy nie trzeba wpisywać nic do tego pola?

xDesinx, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2014.
Ja bym Wam radzil tam nie zarabiac, stawka 4 zl miala byc do konca marca a mamy juz 6 kwiecien i nadal stawke 4 zl Sami z siebie ja tak zostawili abyscie Wy wiecej zarabiali ? nie sadze, nastepnie z dnia na dzien ustalili wyplaty net30 a z tego co czytalem mialy byc codziennie od 2 kwietnia
(06-04-2014 13:08)xDesinx napisał(a):  Czy ten numer NIP jest obowiązkowy do przelewu czy nie trzeba wpisywać nic do tego pola?

Sam PESEL wystarczy

Glexab, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2013.
Po co Symbian ich uświadamiasz, kto nie przejechał się wcześniej na tego typu programach, to nie wie kiedy powiedzieć koniec, odchodzę, już tu nie zarabiam.

Jak was Instanter wyr*cha to się poczujecie przez chwile jak ci nabrani na subskrypcje SMS.Big Grin
Glosy: Symbian (+1)
(06-04-2014 13:10)Symbian napisał(a):  Ja bym Wam radzil tam nie zarabiac, stawka 4 zl miala byc do konca marca a mamy juz 6 kwiecien i nadal stawke 4 zl Sami z siebie ja tak zostawili abyscie Wy wiecej zarabiali ? nie sadze, nastepnie z dnia na dzien ustalili wyplaty net30 a z tego co czytalem mialy byc codziennie od 2 kwietnia

Ja mam już 4.5 napisałem do nich bodajże 4dni temu i po kilku godz miałem zmienioną stawkę. Kasa się skończyła na wypłaty dostaną kasę od mobilitka to będą wypłaty a wy teraz wielkie halo robicie na otwarcie takie serwisu trzeba mieć około 200tys na początek bo kasy po tygodniu nie dostają od mobilitka więc wypłaty z własnej kielni robią ludzie trochę wyrozumiałości Tongue

Zapraszam na moją stronę: Praca bez Barier
(06-04-2014 13:10)Symbian napisał(a):  Ja bym Wam radzil tam nie zarabiac, stawka 4 zl miala byc do konca marca a mamy juz 6 kwiecien i nadal stawke 4 zl Sami z siebie ja tak zostawili abyscie Wy wiecej zarabiali ? nie sadze, nastepnie z dnia na dzien ustalili wyplaty net30 a z tego co czytalem mialy byc codziennie od 2 kwietnia

Symbian, czy wyższa stawka to problem? Wraz z wprowadzeniem wypłat comiesięcznych mogliśmy także podnieść stawkę o czym informowaliśmy użytkowników.

(06-04-2014 13:20)xjointmanx napisał(a):  

Ja mam już 4.5 napisałem do nich bodajże 4dni temu i po kilku godz miałem zmienioną stawkę. Kasa się skończyła na wypłaty dostaną kasę od mobilitka to będą wypłaty a wy teraz wielkie halo robicie na otwarcie takie serwisu trzeba mieć około 200tys na początek bo kasy po tygodniu nie dostają od mobilitka więc wypłaty z własnej kielni robią ludzie trochę wyrozumiałości Tongue
Dokładnie tak jak napisał xjointmanx. My także informowaliśmy o tym Was kilkukrotnie.

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Instanter. Czyli wypłaty kiedy będą robione? Pisałem do was, ale brak odpowiedzi.
Odpowiedz