Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabianie dużej kasy na akcjach i ankietach! Głównie Mypay.pl!
Witam a czy wam też aż połowę akcji nie zalicza? bo u mnie to z połowę nie zalicza, a najlepsze jest to że np dzisiaj mi zaliczy nivea a jutro już nie a robię tak samo, czyszcze ciasteczka, zmieniam ip i daje inne dane
nie no u mnie to raczej w statystykach jest ale nie zawsze zalicza tzn połowę akcji mi nie zalicza, pisałam do nich ale nawet w pomocy piszę że z akcjami ma się do nich nie pisać bo to jest wina nasza nie ich i piszę co powinniśmy w tej sprawie zrobić
(10-07-2017 17:52)zark24 napisał(a): Zrobiłem dzisiaj na próbę dwa razy nivea podwórko oczywiście nie zaliczyło ale dziwne w statystykach dziennych mam zero
Wybierz oferte z listy, nie wybieraj dni w jakich ma szukac xD
A czemu? Nie wiem, ale maja cos popsute w systemie i jak wybierzesz recznie zakres dni to pokazuje dzisiejszego dnia cale 0 akcji.
(10-07-2017 17:57)twardy napisał(a):
(10-07-2017 17:52)zark24 napisał(a): Zrobiłem dzisiaj na próbę dwa razy nivea podwórko oczywiście nie zaliczyło ale dziwne w statystykach dziennych mam zero
Wybierz oferte z listy, nie wybieraj dni w jakich ma szukac xD
A czemu? Nie wiem, ale maja cos popsute w systemie i jak wybierzesz recznie zakres dni to pokazuje dzisiejszego dnia cale 0 akcji.