Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! » Bezpieczny, stabilny serwis z gwarancją wypłat.

Autor Wiadomość
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
Sprawdź:
Moim zdaniem jest trochę tak że ta osoba co reklamowała tak sformułowała tekst że wyszło że to konkurs jest organizowany przez saturn i dlatego się przyczepili
(19-07-2015 16:47)minion2 napisał(a):  "W sposób ewidentny zostały naruszone dobra osobiste sieci i interes naszych klientów. Sprawa została zgłoszona do naszego działu prawnego" hmmm? mowiliscie ze ani troche nie narusza to praw

Jeśli już coś by poszło dalej z odpowiedzialnością prawną, w co bardzo wątpię, to pójdzie to na partnera, który reklamował program i już Tongue
macie jakieś opóźnienia w ledach bo coś jest na bank nie tak ... ?
Dokładnie tak. Przez 15 dni konwersja 10% a dziś 7 i nie wpadają leady od 3 godzin. Bardzo dziwne. Spore opóźnienia są?
(20-07-2015 13:19)petroskis89 napisał(a):  macie jakieś opóźnienia w ledach bo coś jest na bank nie tak ... ?

Dzisiaj jest rozsyłka u mnie od 10.50 nic nie ma luka Smile Trzeba sie uzbroić w cierpliwość .
minute po napisaniu postu wpadlo 24 leady haha Big Grin niezle opoznienia były XD ale radosc :O
PS. Konwersja z 7% na 13% XD
No i podobnie u mnie Big Grin Było zdziwienie, że nic nie wpada, ale jak wpadło to kilkanaście za jednym razem ;D
Od godziny 2015-07-20 11:25:01 do 2015-07-20 14:24:27 nie byly doliczane leady z powodu małej awarii, awaria została usunięta i wszystkie zaległe leady zostały po 14 doliczone, zaliczanie odbywa się już normalnie, no oczywiście teraz są standardowe opóźnienia z uwagi na rozsylke.
Witam, jestem nowy na forum i mam kilka pytań :

- Czym dokładnie jest nisza? Chodzi tutaj o zakładanie swoich stron pod popyt na coś? Ale wtedy jest to nielegalne bo przecież nie dostarczamy usługi/towaru/nagrody, czy się mylę?

- Czy można fajne pieniądze (200zł dziennie) tylko na gotowych programach? Czy jest w ogóle to realne?

- Po wybraniu programu mamy do wyboru kilka stawek, co mnie powstrzymuje przed wzięciem tej najdroższej opcji?
(21-07-2015 00:06)relox21 napisał(a):  Witam, jestem nowy na forum i mam kilka pytań :

- Czym dokładnie jest nisza? Chodzi tutaj o zakładanie swoich stron pod popyt na coś? Ale wtedy jest to nielegalne bo przecież nie dostarczamy usługi/towaru/nagrody, czy się mylę?

- Czy można fajne pieniądze (200zł dziennie) tylko na gotowych programach? Czy jest w ogóle to realne?

- Po wybraniu programu mamy do wyboru kilka stawek, co mnie powstrzymuje przed wzięciem tej najdroższej opcji?

Nisza to coś na co jest ogromny popyt w danej chwili, może to być dosłownie wszystko, od rzeczy całkowicie legalnych do nielegalnych.

Gotowe programy masz na myśli programy dostępne w serwisie? Jeśli tak to jak najbardziej, programy są robione w taki sposób aby w jak największy możliwy sposób zwiększyć konwersje przy zachowaniu pełnej legalności programu. Promując gotowe programy masz pewność, że jest on legalny i zgodny z prawem. Większość zarobków polega na promowaniu gotowych programów.

Nic Cię nie powstrzymuje, jednak przy najwyższej stawce trzeba mieć 30zł na koncie, w przypadku stawek SUB(MT) użytkownik na koncie musi mieć 6,15 w opcji A1 i 4,92 w opcji A2, dzięki czemu konwersja powinna być większa niż w przypadku droższych premium. Atutem stawki A2(4,92) jest to, że większość sprzedawanych doładowań na telefony jest właśnie kwotą 5zł. Jednak w przypadku stawek najlepiej jest przetestować, która stawka wypada w naszym przypadku najlepiej i najkorzystniej.
Wątek zamknięty