Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Eforsa dzięki odnowieniom bije inne serwisy na głowę, co do wypłat kiedyś na drugi dzień, obecnie tydzień, ale nie ma co narzekać w regulaminie mają 2 tygodnie. Jednak od wtorku widzę bardzo duży spadek aktywacji, nawet 10 krotnie! Siedzę na Streamy.
(04-12-2014 22:01)bodorek napisał(a): Moi drodzy, komuś jeszcze wiszą wypłaty w realizacji? Bo zawsze w ten sam dzień miałem lub kolejny, a teraz od 1 grudnia wisi na realizacji.
Tak, ja również czekam Myślę, że dużo ludzi zleca wypłaty 1-go, dlatego tyle czekamy
Ja zleciłem 1wszego o 16:30 i dostałem 2giego przed 11 ale na poprzednią czekałem blisko tydzień, nie ma co się martwić eforsa zawsze płaci, wystarczy trochę cierpliwości, w końcu 7 dni to nie jest tak długo.
(04-12-2014 22:01)bodorek napisał(a): Moi drodzy, komuś jeszcze wiszą wypłaty w realizacji? Bo zawsze w ten sam dzień miałem lub kolejny, a teraz od 1 grudnia wisi na realizacji.