Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: DigAdz - ROI 150% - Revenue Share [Pre-Launch]
Sprawdź:
przy obecnych naliczeniach wypłacaj chyba ,że zapowiada się na zmodernizowanie strony to wtedy można by reinwestować, ale raczej się nie zanosi (mam tyle samo points ile ty )
No niestety już od kilku tygodni naliczanie jest takie sobie, dodatkowo zapomniałem PIN do wypłacania. Próbowałem go zresetować ale nic nie przychodzi na e-mail, mam nadzieje że chociaż supp działa.
Jeśli sobie dobrze przypominam to w którymś z wątków na Forum DigAdz była podana informacja przez Administrację że modernizacja strony jest dopiero przewidziana na Czerwiec...
(12-04-2015 09:24)SweetSensi napisał(a): Są jeszcze jakieś w ogóle reklamy, bo mi tam nic nie przychodzi już od ponad miesiąca Na forum digadz nie podają końca modernizacji strony ?
Reklamy za pewnie Ci nie przychodzą ponieważ:
Nie wyklikałeś reklam aktywacyjnych
Nie załapałeś się do 1 grupy (czyli posiadasz mniej niź 800 BAP-ów)
W takiej sytuacji reklamy płatne (DIG VALUE) nie będą Ci wysyłane