(04-04-2014 19:50)suchy0001 napisał(a): Wiesz za dużo się nie zastanawiam nad zbędnymi kwestiami dlatego nie tracę czasu na analizowanie i podejrzliwość w kierunku instantera.
Gadasz dużo ale czy zarabiasz na subskrypcjach? Wielu earnerów np.Pietreczka dalej kosi hajsy tutaj i ma się dobrze.Ty nowo zarejestrowany wchodzisz z mądrą głową i mnie umoralniasz a pojęcia o subskrypcjach u Ciebie nie zauważyłem.Wciskanie ludziom kitu..serio ? Lol
Co do przytyku o zarobkach, odpowiem cytatem z Ciebie:
(04-04-2014 07:52)suchy0001 napisał(a): Poza tym od kiedy liczba w sygnaturze jest wyznacznikiem kto moze fikać a kto nie...

Tak jak pisałem w jednym z wcześniejszych postów, zainteresowałem się instanterem i jakieś leady wpadły, zacząłem rozkręcać fanpage, budowałem podstawy, co by jak wspomniany kolega
Pietreczka(swoją drogą, to Jego dziennik mi na ambicje wjechał

) ruszyć ostro z kopyta i co? Decyzja o tym miesięcznym okresie rozliczeniowym i usuwanie programów, bez żadnych wyjaśnień... Dla mnie to jasny sygnał, żeby się na razie odsunąć od serwisu i poczekać, co najmniej do 10 maja.
A forum poczytuję od ponad roku, wcześniej nie czułem jakoś potrzeby rejestrowania się, zresztą, co to ma do rzeczy?
Ty również dużo gadasz, starasz się nawracać ludzi na instantera jak jehowy na jedyną słuszną wiarę

a sam chyba trochę spauzowałeś (sygnaturka)

Na koniec dodam, że mimo to, że z niektórych Twoich postów trąci trochę hipokryzją, życzę Ci kolego jak najlepiej i mam nadzieję, że w swoich domysłach jednak się mylę i instanter okaże się fajnym źródełkiem dodatkowej kasiorki, na razie niestety się na to nie zapowiada.
Pozdrawiam.