Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Lead.Network - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce » DYSKUSJA OGÓLNA

Autor Wiadomość
RE: HotCash.pl v2 - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce
Sprawdź:
Straciłem dziś wiarę Sad pare dni temu ta sama nisza (nowa)
na dole statystyki z dziś non stop UU idą a Leady stoją a tak dobrze się czułem na hotcash
[Obrazek: hqi9jgii6vc9.png]
Glosy: michal1498 (+1)
Nie, wszystko ładnie leci i dodaje Smile
Gutek ja mam to samo dzisiaj konwersja jest 2% gdzie zawsze 5,6 % .. Więc dzisiaj bankowo coś jest nie tak. Sad na 200 uv 4 leady , gdzie jużby zz 8 było
W SMS Premium z reguły nie ma co być nie tak... Opóźnienia tutaj to raczej rzadkość Smile

Przy tak niedużym trafficu jak napisałeś (200 uu), to może być kwestia farta - czy sms wyśle 4, 6 czy 8 osób z tych 2 setek. Ewentualnie kwestia wypalania niszy w danym miejscu promocji.
Witam czy u was w serwisie są odnowienia?
tak jak wyżej pisałem u mnie jest wszystko ok, coś musi być po waszej stronie źle

[Obrazek: 8uap07.jpg]
Ale Karczu ja działam sub sms nie sms premium Smile
Ale obecnie (od końcówki grudnia) u nas są same SMS Premium Wink
Właśnie dzisiaj się tego dowiedziałem xd
mam 2 pytnia do Karcz-Provider rozliczam się z us co miesiąc za dzierżawę powierzchni reklamowej w konkurencyjnych serwisach wystawiałem rachunek (każdy musiał wystawić rachunek) Nie mam firmy cytuję "Jeżeli prowadzisz firmę i chciałbyś się z nami rozliczyć w oparciu o rachunek lub fakturę VAT,"
1 pytanie Nie mając firmy mogę wystawić wam rachunek tak jak na innych serwisach wystawiał ?
2 pytanie Czy mam się rozliczyć z przelewu bez rachunku ? można to jakoś ominąć ? np paypal>Bank ? jeżeli nie to czy pieniądze rozliczyć razem z innymi zarobionymi np na leadmore ?
Pytam bo nie chcę mieć wjazd na chate od us za nie odprowadzanie podatku z leadmore nie miałem problemów bo za każdym razem generowałem rachunek podliczałem kaskę X 8.5% i co miesiąc wysyłam podatek potem się składa zeznanie podatkowe do 30 stycznia i po problemie
a u was jak jest na hotcash ? gdzieś padło do mnie pytanie że jak chce się rozliczać to wystawiam rachunek a jak nie to nie wystawiam czyli ? Idea

@edit dostałem odpowiedzi na pytanie Smile nie da rady rozliczać się w hotcash 8,5 % za dzierżawę powierzchni reklamowej
Najlepsze wyjście to Umowa o dzieło
Pozdrawiam.
Odpowiedz