Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Inwestowanie w opcje binarne?» Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.
Wahaniem kursu? Jakiś ty genialny!! Setki tysięcy, miliony graczy opcji binarnych którzy siedzieli dzień i noc żeby znależć "metodę na opcje" prawie zawsze wtapiało i brokerzy się nimi żywili , a tu nagle wyskakuje niesamowity pomysł - niesamowitego umysłu!! Czaruje nas czarodziejskimi frazesami o wahaniu kursy o którym nikt nigdy nie wiedział !! Brokerzy opcji binarnych ! Zwijajcie interesy! Nadchodzi Jimmy "naciągacz" Wang który ma metodę jak zostać milionerem w 10 minut! Przyklaskują mu kolejni marketingowcy jak comparci i nowe konta! Skaczemy wszyscy!
Ty naprawdę masz jakiś kompleks.. Klientów brak na Twoje granie czy o co Ci chodzi ? Skoro musisz brać od ludzi pieniądze byś mógł grać na opcjach to kto tu jest naciągaczem ? Ja napisałem do kogoś daj mi hajs to powiem Ci jak zarabiać ? Nie bo nie jestem idiotą by zdradzać miejsce ukrycia swojej kopalni złota ale Ty tego nie zrozumiesz.