Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja to doskonale wiem ale też nie mam zamiaru układać komuś myślenia Jak na razie powiedzialem o jednym progu jednemu kontrahentowi, którego znam osobiście Nikt inny nawet nie pytał W zasadzie te nagrody mają dość nikłe znaczenie na tle innych rzeczy w coalco i nie ma się co nad tym za bardzo skupiać. Większe znaczenie mają same punkty
Nie do końca, nagrody mają być ciekawe z tego co wiem ale tak - są dodatkiem a nie powinny być celem
Wiadomo nie ma co komu układać myślenia, niemniej wyjaśnić błędy w podejściu do oczywistych spraw wypada Niespodzianka to niespodzianka, a nagroda za wykonanie zadania to nagroda która musi być. Rozumiesz - za jakiś czas coś się zmieni i zaczną się reklamacje czemu on dostał X a ja tylko Y
(18-03-2018 20:49)rachman napisał(a): Dokładnie - jest forma szybkiego przelewu realizowana przez zewnętrzną firmę, link jest w opisie na dole jak potwierdzisz chęć zakupu. Jak masz konto Alior albo T-mobilebankowe to powinno polecieć od ręki nawet w niedzielę
Mi już trochę czasu wisi. Poza tym świetny pomysł. Szkoda że dopiero znalazłem ten temat. Teraz wertuję te 150 stron w temacie
Trochę czyli ile? Jak powyżej 3 dni to daj znać Coalco może system nie odnotował, a jak krócej to poczekaj cierpliwie
Sporo się dowiesz z tego tematu, także rzeczy których nie znajdziesz gdzie indziej. Warto poprzeglądać choć jest tego sporo.