Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 200-300 darmowych like'ów pod Twoim postem, zdjęciem, komentarzem!
Sprawdź:
Niestety facebook stał się strasznie cięty, i gdy dodajemy tą stroną lajki do komentarza to zamiast pokazywać się jako pierwszy leci na sam dół :/ ... Nie wiem czy jest tak tylko u mnie czy u innych też(?)
(22-06-2015 09:59)BartekHelp napisał(a): Niestety facebook stał się strasznie cięty, i gdy dodajemy tą stroną lajki do komentarza to zamiast pokazywać się jako pierwszy leci na sam dół :/ ... Nie wiem czy jest tak tylko u mnie czy u innych też(?)
Stronka co prawda nie działa, ale niedługo pewnie zacznie działać. Widziałem, że sporo osób ma problem ze sprawdzeniem ID postu na FB, a ostatnio znalazłem przypadkiem przydatną stronkę, która pomoże Wam je sprawdzić. http://findpostid.com/
@[Eldarix] Mógłbyś dodać link do tej stronki do pierwszego postu.
Strona zaniedługo będzie działać, Marcial Paul (root leetshares- admin) uruchomi ją tylko jak będzie miał gotówkę i zrobią wtedy przenosiny serwera, także wszystko wróci niebawem do normy.
Wiadome że nie działa teraz, bo znowu serwer został zablokowany przez Facebooka... a admin Marcial P. Gargoles naprawia te błędy/serwer i robi nakładkowe poprawki.