Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ktoś wie może, czy maja czasem opóźnienia w zaliczaniu? Ogarnąłem dość dobrą niszę, ciągle rosnącą i od 4 dni zaczynając od 150 wejść dziennie wczoraj miałem już ponad 433 i jestem w stanie robić o wiele więcej, wejścia wpadają coraz bardziej wieczorami jedno po drugim a od jakiejś godziny licznik stoi w miejscu. A wejścia wiem, że są ponieważ robię łańcuszki z 3 skracaczy i adfly, który jest na drugiej pozycji i ogólnie zalicza słabiej dodaje wejścia a na shorte.st, które jest pierwsze stoi w miejscu.
Mam nadzieję, że po prostu mi je zaliczy za jakiś czas miał już ktoś tak kiedyś?
Dodali statystyki dla refów, teraz możemy podglądać ile dla nas zarobili tak jak już było dla naszych linków, wykres + na dole każdy ref ile dla nas uzbierał Serwis się rozwija, oby tak dalej. Mój ref w sygnaturce.
(27-03-2014 17:54)kolorpurpury napisał(a): Ktoś wie może, czy maja czasem opóźnienia w zaliczaniu? Ogarnąłem dość dobrą niszę, ciągle rosnącą i od 4 dni zaczynając od 150 wejść dziennie wczoraj miałem już ponad 433 i jestem w stanie robić o wiele więcej, wejścia wpadają coraz bardziej wieczorami jedno po drugim a od jakiejś godziny licznik stoi w miejscu. A wejścia wiem, że są ponieważ robię łańcuszki z 3 skracaczy i adfly, który jest na drugiej pozycji i ogólnie zalicza słabiej dodaje wejścia a na shorte.st, które jest pierwsze stoi w miejscu.
Mam nadzieję, że po prostu mi je zaliczy za jakiś czas miał już ktoś tak kiedyś?
ja bez niszy miałem ~5k dziennie bez większego wysiłku
jeśli spamowałeś fb to może dużo osób zgłosiło jako spam i ci linki zablokowali