Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[AKTUALNE] Wirtualne pieniądze (wPLN) w Biznes-Host i Mintshost » wPLN - wirtualne środki, które można transferować między wirtualnymi portfelami na Biznes-Host.pl, Mintshost.pl i NetDC.pl

Autor Wiadomość
RE: [AKTUALNE] Wirtualne pieniądze (wPLN) w Biznes-Host i Mintshost.pl [AUTOMAT]
Sprawdź:
(14-07-2015 22:25)Mati435 napisał(a):  
(13-07-2015 13:18)warinka napisał(a):  Nawet za połowę ceny szkoda czasu i straconych pieniądzy których nie zarobicie przez ciągle awarie serwerów Wink
Pozdro

9 postów, mało wiarygodne czytałem że godne polecenia serwisy.

Ja mam nieco więcej postów i mogę potwierdzić - tak samo na Mintshost jak i Biznes-host występują kilka razy w tygodniu awarie trwające od kilku minut do czasem nawet paru godzin - nie działają domeny jak i hosting wtedy.
Kontaktując się na stronie z live-chatem zawsze ktoś odpisuje "tak mamy awarie technicy już działają".
RE: [AKTUALNE] Wirtualne pieniądze (wPLN) w Biznes-Host i Mintshost.pl [AUTOMAT]
Mieli problem z zasilaniem, a agregat po kilku godzinach pracy zaczął działać niestabilnie i musiał zostać wyłączony. Reszta agregatów działała dobrze, więc tylko część użytkowników odczuła problemy. Od ~tygodnia wszystkie usługi działają stabilnie. Agregat oczywiście naprawiony Tongue

Zapraszam do zakupu wPLN, oferta z Mintshost dalej aktualna.
Drodzy klienci. Zamiast pisać na Gadu-Gadu piszcie do mnie od razu wiadomość e-mail. Mail czytam na bieżąco, GG nie. Jeśli napisaliście na GG i nie odpisalem, napiszcie też maila. Najlepiej dopiszcie też numer GG, z którego pisaliście, to nie będę miał burdelu przy późniejszym przeglądaniu kto pisał. Dzięki Wink
Dzisiaj kupiłem drobną sumkę wPLN, płaciłem paypal i tak jak napisał linoskoczek w pierwszym poście idzie błyskawicznie. Szybciej niż automaty na allegro Big Grin Polecam.

szyweg, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2012.
Glosy: linoskoczek (+1)
Na prośbę autora temat wraca do działu sprzedam Smile

xD
dX
Zapraszam do sklepu impreza
Glosy: DiantonDe (+1)
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
Zmiany, zmiany!

Nowy system płatności. Na razie będą prowadzone testy jego działania, ale jeśli nie będzie żadnych nieoczekiwanych problemów, to zostanie na stałe. Co to oznacza dla przeciętnego użytkownika? Błyskawiczne płatności z najpopularniejszych w Polsce banków!

Wprowadzone zostały również zmiany w szablonie, aby nawet informatyk bez kawy o 6 rano umiał się połapać.

Jak już pewnie niektórzy wiedzą, nie jestem właścicielem całego sklepu. Można się o tym przekonać choćby kontaktując się używając formularza na stronie (także pamiętajcie, wiadomości miłosne tylko na mojego prywatnego maila!). To oczywiście nie znaczy, że zmieniają się warunki współpracy. W dalszym ciągu pomagam w doborze serwera, transferach i generalnie wszystkim, czym zajmowałem się wcześniej Wink Zmiany "przy biurku" są kierowane tylko sprawami finansowymi, więc jakość obsługi nie pogorszy się, a wręcz polepszy Smile
Zakupiłem u linoskoczka wirtualne pieniądze i jestem bardzo zadowolony z transakcji, doszły do mnie w ekspresowym tempie, jak najbardziej polecam tego użytkownika i zakup wirtualnej kasy. Smile

wlod3k123, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
Błyskawiczna transakcja, serdecznie polecam użytkownika.