Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Jaki program partnerski z grami? Gry MMO

Autor Wiadomość
RE: Sieci Affilacyjne do Gier MMO
Sprawdź:
(26-06-2016 00:07)Takimyk napisał(a):  Wypłacał ktoś ostatnio z portmmo ? Czekam już 2 miesiąc, a wypłaty coś nie widać na koncie.
Takimyk napisz do nich na fb, jeżeli jeszcze nie dostałeś kasy, chociaż 2 miesiące to u nich w cale nie tak dużo.

>> Dziennik pracy - własne aplikacje - $1000/msc <<

[Obrazek: banner-2024-04.jpg]
Szukam stron podobnych do Portmmo
Witam Smile
Poszukuje stron oferujących pieniądze za rejestrację w grach na PC i mobilkach.
Interesują mnie strony które najlepiej płacą i mają najbogatszą ofertę.
Chciałbym by strona oferowała oferty na PC jak i na urządzenia Mobilne.
Jeżeli nie ma jakieś ogólnej strony to mogą być te które specjalizują się w jednej dziedzinie.
Za pomoc oferuje refa, reputka albo kaskę jeżeli rzeczywiście ktoś przedstawi ładne zestawienie Smile
Z góry dziękuje za pomoc Smile
RE: Szukam stron podobnych do Portmmo
http://funhub.pl

http://linktogame.pl

Większość gier przeglądarkowych ma wersje mobilne. LP się sam ustawi na odpowiedni do urządzenia. O mobilność i kraje z których rejestracje są zliczane - trzeba pytać administracji. Każda gra ma inne warunki.
Glosy: piotrgk4 (+1)
Program partnerski z grami przeglądarkowymi
Witam, mam pytanie: czy istnieje program partnerski, który by oferował CPL względem gier przeglądarkowych? Chodzi mi tutaj o prowizję od rejestracji. Coś podobnego widziałem w leadnow ale gry te były typowym mmorpg (Lineage II był jak dobrze kojarze i coś jeszcze).
RE: Program partnerski z grami przeglądarkowymi
Funhub chyba
Glosy: NaSkrajuRuczaju (+1)
Kozak, czegoś takiego szukałem z tym szczegółem, że trzeba tutaj czekać na akceptację, jakby ktoś znał program z generowanym reflinkiem to byłoby super Wink
gameflow.pl

linktogame.pl

troszkę gier jest też w lead.network Smile
A gdzie najlepsze stawki CPL właśnie?
Teoretycznie powinny być w linktogame i funhub, ale to zależy jak się z nimi dogadały pośredniczące serwisy. Jeśli ma się duży ruch, na pewno te dwa dają największe możliwości "po negocjacjach". Bazowe stawki trzeba sobie natomiast porównywać Smile Ta sama kampania może miec zupełnie inną stawkę w każdej sieci - także nie da się powiedzieć gdzie są najwyższe Smile
RE: Jaki program partnerski z grami? Gry MMO
czy ktoś obecnie zarabia na tego typu stronach ??

boksowany, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2021.
Odpowiedz